Menu

Crews

Jongeren vinden het tof om tot een club of crew te behoren, zo ook bij Dynamo Jeugdwerk. Bekijk alle crews die wij rijk zijn binnen het jongerenwerk. Of je nu van sport houdt, of lekker wil programmeren.

Gaming

Voor veel is de gaming wereld een manier van leven, Dynamo Jeugdwerk heeft een eigen platform op gebied van gaming met de naam Level Up 040. Wil jij ook tot Level Up 040 toe treden, bekijk dan hier hoe je dat kunt doen!

Tech

Hier komt een samenvatting.

Muziek

Bij Dynamo Jeugdwerk houden wij van muziek. Om te maken of om te beleven. Bij Dynamo Jeugdwerk kan het allemaal.

Sport

Bewegen is gewoon super fijn, bij Dynamo Jeugdwerk zijn wij daarom ook heel veel bezig met sport, beweging en gezondheid. Onze buurtsportcoaches organiseren in ieder stadsdeel tal van activiteiten, maar ook onze jeugdwerkers staan voor je klaar om fanatiek aan de slag te gaan met voetbal, basketbal maar natuurlijk ook freerunning en freestyle voetbal.

Lifestyle

Wie jij bent vinden wij belangrijk bij Dynamo Jeugdwerk! Om te ontdekken wie jij bent en wat jouw talent is, is soms een flinke reis. Met verschillende crews en projecten proberen we je in deze reis te ondersteunen.

Dynamo

Dynamo is een creatief platform voor jong talent in het centrum van Eindhoven. Een jongerencentrum, podium, workshopruimte en school in één. In een dynamische leerwerkomgeving ontwikkelt jong talent zich bij Dynamo in dans, muziek, kunst, cultuur, sport en nieuwe media. De subculturen Urban, Rock en Dance vanuit vrijwilligersgroepen sterk vertegenwoordigd.

Knowledge

Kennis is kracht! Bij Dynamo Jeugdwerk willen we dat jij je talent ontdekt en alleen maar verder uitbreid. Bekijk alle mogelijkheden hier beneden waar wij je bij kunnen helpen je kennis te vergroten.

Dynamo Workshops

De workshops van Dynamo workshops zijn aan te vragen voor alle groepen. Inspirerend voor een school, leuk voor een kinderfeestje en uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje. Op deze website vind je ons ruime aanbod voor particulieren, scholen en bedrijven.

Precious Plastic Project

Een machine bouwen waarmee je plastic afval kan verwerken tot nieuwe producten, zoals een plantenbak, tuintafel of mok. Dat is in het kort het PRECIOUS PLASTIC PROJECT. Met de blauwdrukken van de Helmondse ontwerper Dave Hakkens en steun van de BRUNEL FOUNDATION van Brunel werken we sinds 2020 aan deze recycling machine. De weg naar de machine is net zo belangrijk als het bouwen én gebruiken ervan.

Net als bij alle Tech Playgrounds-projecten is er immers geen vaststaande route naar het eindresultaat. Wat wel zeker is, is dat er elke woensdagavond tussen 19-21 uur wordt gewerkt aan het project. Een groep jongeren van 14 jaar en ouder komt dan samen met een jeugdwerker. Ze krijgen hulp van technische vrijwilligers, onder wie de instrumentenmaker van de TU/e, een piloot ? en één van de ontwikkelaars van de MRI bij Philips!

Zo doe je mee

We zoeken jongeren die willen lassen, solderen, programmeren, wat van elektronica willen leren en niet bang zijn om vies te worden. Denken en doen zijn even belangrijk. Voorkennis is niet nodig, maar voor gevorderden is er zeker ook van alles te doen en leren. Jongeren van middelbare scholen, praktijkonderwijs, mbo, hbo en universiteit zijn welkom!

Oh ja. We nodigen nadrukkelijk ook jongeren uit die (even) geen zin hebben in school, thuiszitten doordat hun hoofd (te) vol zit of wat lastiger aansluiting vinden. Wij beloven een toffe plek, met heel veel aardige jongeren en vrijwilligers die net als jij het leuk vinden om met techniek aan de slag te gaan. Je valt bij de Tech Playgrounds niet snel buiten de boot.

Recyclen

We hopen de recycling-machines ergens in 2021 klaar te hebben. Dan gaan we verder met de volgende stap: het daadwerkelijke recyclen van plastic en daar nieuwe producten mee maken.

Find events

  • Opnieuw instellen